Συνεχίζεται το επενδυτικό πλάνο και η επέκταση του δικτύου καταστημάτων
Ένας ακόμη δυνατός κρίκος προστίθεται στην αλυσίδα των Bread Factory που αναπτύσσεται ταχύτατα, με την δημιουργία ενός ακόμη καταστήματος στην περιοχή του ΦΙΞ, ενώ παράλληλα ενισχύονται οι συνεργασίες για την επέκταση του ιδιοπαραγόμενου προϊοντικού μείγματος των καταστημάτων με την επίτευξη νέων συμφωνιών με ισχυρά brand names.
Το επιτυχημένο concept πολυχώρου τροφίμων που μετρά ήδη 7 καταστήματα στην Αττική και ένα στη Λάρισα, συνεχίζει την αναπτυξιακή του πορεία με το άνοιγμα εντός του Οκτωβρίου, ενός νέου καταστήματος, έκτασης άνω των 800 τετραγωνικών μέτρων, στην Λεωφόρο Συγγρού, στην περιοχή του ΦΙΞ.
Όσον αφορά στην εξέλιξη του concept τα Bread Factory έχουν προχωρήσει στην σύναψη και νέων συνεργασιών με εταιρείες που βρίσκονται σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών, χρησιμοποιώντας υψηλή ποιότητας πρώτες ύλες από κορυφαίους προμηθευτές.
Ειδικότερα, με στόχο την διαρκή βελτίωση των ιδιοπαραγόμενων προϊόντων που η αλυσίδα διαθέτει στους καταναλωτές μέσω των τμημάτων, αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, αλλά και των έτοιμων γευμάτων η εταιρεία χρησιμοποιεί άλευρα της «Μύλοι Αγίου Γεωργίου», όσπρια «3 Α», τοματικά προϊόντα «Κύκνος», προϊόντα της» «Hellmann’s», βελγική σοκολάτα «Callebaut», βούτυρο Γαλλίας «Flechard», και αυγά από την εταιρεία «Χρυσά Αυγά».
Το νέο κατάστημα θα διαθέτει, όπως και τα υπόλοιπα της αλυσίδας, εκτός από προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, διακριτά τμήματα με παραδοσιακό μαγειρευτό φαγητό, «Deli Corner» με τυποποιημένα τρόφιμα και ποτά και θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση 365 μέρες το χρόνο.